Влегол со безбол палка и го демолирал казиното на „Сенатор“! (видео)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Вечерва на социјалните мрежи се појави видео каде што се гледа како е демолирано казино на „Сентор“. Според тоа што се зборува во видеото, непознат човек со безбол палка демолирал 50 слот апарати и неколку рулет машини. Локацијата и сторителот засега се непознати.