Видео: Куче и мачка главни ѕвезди на фудбалски натпревар!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Натпреварот од мексиканското првенство помеѓу Пачука и Јагуарес два пати беше прекинат поради влегување на домашни миленичиња на терен.

Најпрво едно куче го прекина натпреварот, а потоа и една мачка сакаше да биде во центарот на вниманието.