Ви ги откриваме СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ на мажите кои ги чуваат само за себе!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Момците размислуваат за секес 25 часа дневно и тоа не го кријат. Многумина мажи гласно зборуваат за своите сексуални фантазии, но некои ги чуваат дамо за себе, И тие не се бизарни како што мислите.

Откријте за што фантазираат мажите…

Безобразни разговори

Ако во текот на интимниот однос, кажете нешто „безобразно“ и секси, поголемиот дел од мажите ќе бидат возбудени само затоа што ја стимулира нивната фантазија и сексуалниот однос.

Најдобро е кога жената изговара секси зборови во моментот на страст – момците токму тоа го посакуваат и тоа е исполнување на нивните фантазии.

Сцени од филмовите за возрасни

Според истражувањата, момците гледаат повеќе филмови за возрасни од жените, бидејќи бараат инспирација за сексуалниот живот. Ретко, кој маж ќе признае дека сака да „одигра“ една од сцените во реалниот живот. Па оттаму, драги жени, поттикнете ги своите мажи да ви кажат што сакаат во креветот.

Би сакале да ве видат во текот на мастурбацијата

Во истражувањето на познатите „дејтинг“ сајтови, момците признаваат дека сакаат да ја гледаат партнерката како мастурбира, бидејќи жената во тој момент е полна со самодоверба, свесна за своето тело, желбата и не е срамота. Дали се согласувате дека тоа е навистина жешка предигра?