Вака во Белата Куќа му направија божиќна местенка на Обама


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Во последните денови на претседателствување во Белата Куќа, вработените кои се дел од неговиот тим во претседателската палата му направија мала божиќна местенка, а официјалниот претседателски фотограф во Белата Куќа, Пит Соуза, ги објави фотките со откачениот снешко.

A photo posted by Pete Souza (@petesouza) on

A photo posted by Pete Souza (@petesouza) on