Урнебесни сцени од соблекувална: Ако се откажа од дрогата, ќе играш (видео)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На социјалните мрежи се појави видео од соблекувалната на босанскиот нискошигаш ФК Врбањуш, кое стана хит во регионот.

Во главната улога е тренерот на Врбањуш, Алија Хаџиосмановиќ Брацо, кој му држи „лекција“ на својот играч.

„Ако се ослободи од дрогата ќе играш, ако не, нема да играш. Лежи овде да видам, направи пет склекови, побрзо“.

Потоа следеше урнебесна заклетва на играчот пред целата соблекувална.