Тинејџер направи нешто неверојатно глупаво само поради ЛАЈКОВИ на социјалните мрежи (ВИДЕО)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Едно момче од Саудиска Арабија е снимен како стои на багажот од својот автомобил, кој беше паркиран покрај патот.

Потоа од чиста мира, веројатно поради лајкови на социјалните мрежи, излезе напред пред камион кој се најде на патот.

Возачот успеа да го заобиколи одвај, преминувајќи во другата лента.

Саудиецот мина без повреди, но нешто подоцна беше уапсен.

Од полицијата се наведува дека се работи за тинејџер кој го загрозил својот живот, и животите на останатите учесници во сообраќајот, поради што ќе се соочи со санкции.

https://youtu.be/Bcdn9KXESjg