Стриптиз на четири тркала – за гратис ќеф на возачите во Русија (видео)

А бе, ова може да го има во Русија и само во Русија – стриптиз на четири тркала.

Возачите на една од руските сообраќајници биле шокирани, но веруваме и пријатно изненадени, кога виделе како две девојки изведуваат стриптиз во комбе во движење со проѕирна петта врата на задниот дел.

Имено, задната врата од комбето била претворена во своевиден излог, па две девојки изведувале точка која многу наликувала на стриптиз пред очите на останатите возачи.