СТРАСТВЕНИ ИЛИ СРАМЕЖЛИВИ: Обликот на градите укажува на карактерот на жената!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Италијанскиот сексолог Пиеро Лоренколи во своите истражувања дојде до заклучок дека сексуалниот карактер на жените можеме да го прочитаме од обликот и големината на нивните гради.

Женските гради ги спореди со овошја и ги подели во четири категории, а секоја од нив крие одреден сексуален карактер.

Големина на градите

Според неговата теорија, жените со големи гради се добри во креветот, ретко одбиваат секс, но истовремено уживаат во нежност. Според истражувањата на споменатиот сексолот, жените со мали гради многу го сакаат сексот, возбудливи се и сензуални. Освен тоа, се одлични животно сопатници.

Круши

Овој облик на гради го открива тврдоглавиот карактер на женитекои сакаат секс во различни варијанти. Момците овие жени тешко ќе ги привлечат во кревет, но кога ќе ги освојат, ги очекува незаборавно искуство. Жените со овој облик на гради најчесто се склони кон неверство.

Дињи

Жените чии гради личат на дињи паѓаат на дивеење на мажите кои така лесно ќе ги привлечат во кревет. Во креветот сакаат нежност и секогаш од партнерот очекуваат да бидат размазени.

Лимон

Ако и припаѓате на категориите жени чии гради со својот облик потсетуваат на лимон едно е сигурно – имате дов нескротлив карактер. Имено, жените кои имаат ваков облик сакаат адреналин, дрскост и возбудување во креветот и со нив добриот секс е гарантиран.

Грејп

Жените кои имаат гради во облик на грејп се срамежливи и незаинтересирани за сексуални оредизвици и страствени потези. Меѓутоа, онс со што нивните партнери сигурно нема да погрешат со нежни допири и долго мазење,