СПОДЕЛИ МУЗИКА: Sethstat & Мирко Попов – „Bella“, елегичен погал на џезијата


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Ти си, ти си Бела
Лична мома смела
Моја земја цела
Црвена и бела

Крај Вардарот Бела
Умна мома смела
Таа мисла стрела
Ќерко наша бела

Ти си, ти си Бела
Скопска книга бела
Градови и села
Наша земја цела