СПОДЕЛИ МУЗИКА: Лејди Гага и Бредли Купер – „Shallow“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Песна од саунтракот на филмското првенче од Лејди Гага, „A Star Is Born“. Повеќе музика од филмското сефте на славната поп пејачка можете да слушнете ТУКА.