СПОДЕЛИ МУЗИКА: Квартет „Филхармонија“ – Капричо (Драган Шуплевски)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


1 виолина – Ана Кондратенко
2 виолина – Бојан Илкоски
виола- Бојан Талески
виолончело – Марија Михајловска