Што се случи со косата на оваа убава манекенка?


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Џиџи Хадид е позната по свojata златна коса која накратко ја потемни, но брзо сфати дека плавушите изгледаат подобро.

Но се смета дека со текот на нејзината последна посета кај фризерот нешто тргнало наопаку, бидејќи манекенката изгледа катастрофално.

Сигурни сме дека Џиџи не посакува нејзиниот изглед да биде ваков, но од салонот излегла со потполно неприродна жолта коса. Впечатокот не успеа да го поправи ниту нејзиниот фустан кој е од колекцијата на Пако Рабан кој одлично е искомбиниран со бели модни додатоци.

Но, сигурно изгледа дека некој и рекол на манекенката за лошиот изглед на косата, па го заврза во низок коњски реп кој во моментот го поправи нејзиниот изглед.