Секс на покрив: Аздис на највисоката зграда во центарот од градот (18+)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Доказ дека различни луѓе различни работи ги палат кога е во прашање сексуалната страст е овој напален пар од Украина.

Тие беа снимени како му се предаваат на сексуалниот аздис на покривот од четирикатницата во центарот на градот Лавов, на западот од Украина.

„Штом љубовниците ја забележаа публиката, побрзаа да ја завршат работата. Но, главно сите се живи“, напиша снимателот под видеото кое го објави на Фејсбук.