Се уште е девица, а наскоро ќе роди дете!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


30 годишната Канаѓанка Лаурен и во нејзините 30 години се уште е девица, но во април треба да го роди своето прво дете.

Лаурен никогаш не спиела со маж бидејќи не поднесува туѓ допир, но многу сакале дете. Останала бремена благодарение на вештачкото оплодување, иако нејзиното семејство, а и докторите биле против.

Канаѓанката вели дека многу сака бебе, а среќна е бидејќи цел живот ќе остане девица. Очекува детето да и го исполно животот, а и така ќе ги избегни дружењата со мажите кои и претставуваат голем проблем.

„Од раѓање патам од хипопитуитаризам, состојба поради која не фукционирам нормално и не чувствувам адренлин“ рече Лаурен.