Се појавија Нутела кекси кои нема да ве остават рамнодушни (фото)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


После Киндер Буено и Тоблероне сладолед, љубителите на слатките имаат нова опсесија, а тоа се Нутела кексите.

Кексот се состои од тркалезна бисквита со многу Нутела.

Постојат две паковања на Нутела бисквитете, поголем дел доаѓаат во вреќичка, а се најдуваат и во картонско пакување.

Сега се достапни само во Германија, за краток период ќе станат достапни низ цела Европа.