Славни

Се фотографираат секоја година: Семејството Кардашијан низ годините за Божиќ

Католички Божиќ само што не пристигнал. По овој повод  познатите постојано прават честитки со кои го честитаат празникот. Најпознати во тоа се семејството Кардашијан, кои секоја година се фотографираат во различен стил. Еве ѕирнете некои од досегашните божиќни честитки, додека да излезе најновата од оваа година.

24-12-kardashians-christmas-card1 24-12-kardashians-christmas-card2 24-12-kardashians-christmas-card3 24-12-kardashians-christmas-card4 24-12-kardashians-christmas-card5 24-12-kardashians-christmas-card6 24-12-kardashians-christmas-card7 24-12-kardashians-christmas-card8 24-12-kardashians-christmas-card9 24-12-kardashians-christmas-card10 24-12-kardashians-christmas-card11

Advertisements
To Top