Вебкафе

Руски инает: Го искрши – на душманот не го даде (видео)

Вистинска драма и борба „за своештина“ се одвиваше на московските улици, кога еден руски возач, убеден дека пајак службата незаконски сака да му го дигне автомобилот, реши да ја земе правдината во свои раце.

To Top