Актуелно

Пратениците од БЕСА на Африм Гаши со иста порака на Фејсбук

Пратениците и членови поддржувачи на движењето БЕСА на Африм Гаши, наспроти ставовите и барањата на БЕСА од Касами, на нивните фејсбул профили објавија идентичен текст кој гласи:

„Би ги замолиле медиумите да објават дека барањата се на Билал Касами, а не на БЕСА. БЕСА има јасен став. Само НАТО и ЕУ”.

Advertisements
To Top