Поза за НАЈКРЕАТИВНИТЕ ЖЕНИ: Пробајте ја позата „пеперутка“ од Кама Сутра која ќе ви овозможи ОРГАЗАМ кој нема да го заборавите


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Сакате да доживеете сексуален врв кој нема така брзо да го заборавите? Тогаш секако пробајте ја положбата на пеперутка.

Положбата е всушност предодредена за жените и тоа е една опуштена положба од Кама Сутра, древен текст од индиската санскрит книжевност, која содржи разни совети за различни сексуални активности.

Жената лежи на грб, ги шири нозете во воздух, а момчети клечејќи пред неа влегува во неа.

Оваа положба го има називот „пеперутка“ бидејќи движењата на нозете на жената личат на движењата на крилата на пеперутката. За да ја изведете оваа поза треба да бидете на грбот, на креветот, каучот или масата.

Потоа раширете ги нозете и подигнете ги во воздух. Партнерот треба да клекне или да застане пред вас и да ве држи за нозете, зглобовите или бедрата.

Зошто треба да ја пробате оваа поза:

Предности за жената:

Можете опуштено да лежите

Ја стимулира Г-точката и клиторисот

Вагината е речиси отворена

Положбата ги зголемува шансите за мегаоргазам

Предности за мажите:

Поголем поглед на голи гради, со подигнувањето на нозете ќе му се помати паметот

Може да ве гледа директно вас

Тој има контрола и може да ги одредува интензитетот и брзината на движењата