Музика

„Потпиши“ – ново од тандемот Сетстат и Мирко Попов

„Потпиши“ е сингл најава на новиот албум на Сетстат и Мирко Попов, кој ќе биде насловен „Доцен час“, кој официјално ќе биде објавен на интернет овој петок, 1 мај.

Вокал – Мирко Попов, тромбон – Владан Дробицки, тенор саксофон – Васко Бојаџиски, клавијатури – Панче Бујуклиев, бас – Павел Дробицки, тапани – Дино Милосављевиќ.

To Top