Постарата ќерка осомничена за грозоморното убиство на таткото, мајката и помалата ќерка


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Јавноста е уште во шок, а дебарци во страв по грозоморното тројно убиство кое го потресе градот, а во кое на спиење беа убиени татко, мајка и 14-годишна ќерка.

Инфо Шќип повикувајќи се на полицијата пренесува дека злосторник на шокантното трикратно убиство е поголемата ќерка на семејството Поцеста, 25-годишната Б.П. која според порталот ги убила родителите, заминала во Италија, па се вратила по тажната вест во родниот крај.

Според она што го пренесува порталот Б.П. имала двајца помошници кои и обезбедиле превоз и пиштол.

Засега не се познати повеќе детали.