Филм / ТВ

Порно актерка открива колкав хонорар зема за 20 минути секс

21-годишна украинска порно актерка oткрива низа интересни податоци и факти поврзани со порнографијата и индустријата која се занимава со снимање и дистрибуција на филмови за возрасни.

  • Во порнографијата има повеќе Русинки од Украинки.
  • Најмногу филмови за возрасни на европска почва се снимаат во Прага, Будимпешта и Барселона.
  • Нејзиниот рекорд за најмногу снимени сцени за најкраток период е 25 за две недели.
  • Во Европа, најнискиот хонорар за машки порно актер е 400 евра.
  • Пред анален секс, актерките неколку пати се клистираат. Никогаш аналниот секс не е случајност, туку сето тоа е однапред режирано и договорено. Понекогаш, при снимање на анален секс, се случуваат „инциденти“. Тогаш, секој се однесува најнормално, а актерката оди да се среди. Средувањето на „местото“ одзема од половина до час и половина.
  • Пред снимањето на сцените актерите не јадат ништо и пијат многу течности, бидејќи сцените можат да се снимаат и по десет часа.
  • Нема конкуренција меѓу актерките и актерите. Не се тие оние кои ги бираат компаниите, туку компаниите ги бираат нив.
  • Најбрзата и за најдобри пари сцена е 20 минути секс за 1.500 евра. Максимумот за две недели е 10.000 евра, а минимумот 2.000 евра.
To Top