Oваа хаска ужива во чудни работи! (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Хаската обожава да прави чудни работи и тоа многу ја весели. Најмногу сака да трча, па да се заврти и да се врти по земјата. Зошто? Никој не знае, но таа ужива во тоа.

Ова куче сака да завива и да зборува, што не е чудно за хаските, но ова го прави на чуден начин и не сака да прекинува.

Погледнете: