Ова се петте причини зошто жените глумат оргазам.. ?!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Не сакате да објаснувате и да разговарате за проблемот? Ја симнувате од себе едната грижа од дневната листа. На жените им се случува да одглумат оргазам, а причините за глума се следни.

1. Чувствувате дека оргазам нема да постигнете. Понекогаш тој едноставно не може да се случи. Иако е тоа проблем кај повеќето жени, може да се случи истото и кај мажите. Посебно ако во приказната е вклучен алкохолот.

2. Сакате едноставно сексот да заврши. Понекогаш партнерот форсира обајцата да постигнете оргазам, а ако чувствувате дека го нема на повидок, малку глума брзо ќе го приведе сексот пред крајот.

3. Сакате да избегнете негативни последици. Повеќето луѓе не сакаат да ги повредат туѓите чувства.

4. Малку глума спречува вашиот партнер да се чувствува лошо бидејќи работата не ја направил како што треба и затоа не сте постигнале оргазам.

5. Саакате да му угодите на партнерот. Глумењето оргазам докажува дека ви значи партнерот, ви значат неговите чувства и самодовербата.