Ова се најсовршените маж и жена: Без шега, експерти дојдоа до одговорот како треба да изгледаат (ФОТО)


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Тимот експерти од Мен Фармација истакна дека се направени слики од совршениот маж и жена, така што се комбинирани фотографии од славните личности кои се прогласени како најпривлечни и најпосакувани.

Комбинацијата од привлечни жени и мажи, нивните црти на лицето и останатите карактеристики доведоа до совршениот маж и жена, сметаат експертите.

Така, совршениот маж има коса како Ајдан Тарнер, очи на Том Харди и брада на Крис Хемсворт.

Совршената жена пак, е комбинација на Кејт Аптон, Скарлет Јонасон и Александре Дадарио.

„Мажите и жените секоја година расправаат за тоа кои се најубавите и најзгодините луѓе на светот. Одлучивме еднаш засекогаш да ставиме точка на таа расправа со тоа што науката и технологијата ќе одлучат за резултатот“, истакна Ешли Ели.