Ова е одговорот на дилемата на мажите: Жените поради ова подивуваат, а вие не го практикувате зошто сметате дека е несоодветно…?!

Момците често се во дилема бидејќи не знаат што и годи најмногу на нивната партнерка, а ако не соберат сила и дознаат, односот е осуден на пропаст. Жените се малку поотворени и тие умеат да го испитаат телото на својот партнер, во желбата најдобро да го задоволат.

За да реши од маката, корисник на форумот Редит, одлучи да се обрати на публиката поставувајќи едноставно прашање: „Ве возбудува ли кога момците воздишуваат во текот на сексот? Мене умеат да ме возбудат женските воздишки, но сакате ли и вие девојки кога и ние сме гласни во креветот?“

На прашањето набрзо следеа повеќе од 250 одоговори, а сите помалку или повеќе значеа едно – жените сакаат да слушаат стенкање во текот на водењето љубов, што на овој срамежлив читател му даде поттик да се опушти во текот на сексот.

Иако би стенкале, многу момци се срамат бидејќи мислам дека тоа за нив не е прикладно и дека со тоа можат да ја отфрлат од себе поубавата половина.

По одговорот на овие жени, дека подивуваат кога слушаат машки водишки и помалку стенкање, момците се опуштаат и се препуштаат на страстите.