ОДНЕСУВАЊЕ НА ПЛАЖА: Што жените прво забележуваат кај мажите?!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ако мислевте дека жените се подобри од мажите и физичкиот изглед не им е толку важен, сте се излажале, бидејќи новото истражување покажува дека жените и тоа како ги одмеруваат мажите.

Со оглед на тоа дека летото е пред врата, жените на плажа ги „мерат“ мажите еднакво како што тие ги гледаат жените, а првото што на нив го воочуваат, стомачните мускули.

Втората работа која жените ја гледаат на мажите е нивното лице, а она што дефинитивно ќе ги привлече е вашата насмевка.

По лицето, жението преминуваат на забележување на рамената и бицепсите.

Но, кога момчето е облечено, жената на него прво ги забележува неговите очи. Потоа ќе ја забележи неговата насмевка, а потоа висината. На прв поглед жените ги забележуваат неговите раце, па погрижете се ноктите да ви се уредни и исечени.