Од денес за УЈП веќе не сме Република Македонија


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


За УЈП веќе не сме Република Македонија.

Ова се бројчињата што системот на Управата за јавни приходи ги издава на странките, кога чекаат ред на шалтертите.

Корисник на услугите на УЈП денес забележал дека е избришано “Република Македонија” од системот на управата.

На фотографијата едното бројче е од 13.06.2018 година, а веќе на 25.06.2018 година, јасно се гледа дека “Република Македонија” веќе не постои.

Извор: Јавно