Музика

Објавена целосната верзија на насловната песна од новиот филм за Џејмс Бонд

Били Ајлиш авторски и изведувачки ја потпишува насловната песна од новото продолжение на франшизата за тајниот агент 007. Едновремено, таа е најмладиот изведувач кој некогаш снимил песна за Џејмс Бонд.

Песната за „No Time to Die“ ја напишала со постариот брат Финес.

„Лудо е да бидеш дел од ова на кој било начин. Џејмс Бонд е најслатката филмска франшиза која постоела. Сè уште сум во шок“, Били.

To Top