„Низ солзи ја видов неговата сперма“: Актерката го опишува силувањето од Вајнштајн!

Актерката Рос Мекгован во своите мемоари открива за наводен напад од страна на Харви Вајнштајн во 1997 година на филмски фестивал.

Мекгован опишува дека нејзиниот состанок на појадокот во хотелот со Веинштеин без нејзино знаење се пресеил во неговата хотелска соба. Кога стигнала во собата, Рос тврди дека Веинстеин и ја тргнал облеката и и наредил да седне на крајот од џакузиот, па потоа почнал орално да ја задоволува, а во исто време и мастурбирал.

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

„Се укочив, како статуа“, опишува актерката како се чувствувала пред нападот. Сето тоа се одвивало во хотелот Стеин Ериксн Лоуџ. „Тој силно воздивна, а јас низ солзи ја видов неговата сперма како течи на џакузиот“ опишува како нивниот состанок завршил.

Нападот кој го опишува Рос многу наликува на нападот опишан од Аргентина Аргенто, а се случил само неколку месеци покасно. И Рос, исто како Аргентина напиша дека одглумила оргазам со надеж дека се ќе заврши брзо.

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

„Многу малку секс симболи од Холивуд успеваад да побегнат недопрени, ако воопшто останат живи“ напиша таа во книгата.

Мекгован тврди дека Веинштеин се потрудил да и ја уништи кариерата. „Сметав дека секој лигавец во Холивуд знае за тој најранлив момент во мојот живот, а јас бев казнета поради тоа“ вели Рос.