Незгодна средба: Видете кој му се придружи на прошетка низ шумата (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Човекот од видеото отишол на кампување и неколку дена не излегувал од својата куќарка. Кога одлучил да прошета низ шумата, на прошетката му се придружиле тројца неочекувани сопатници.

Мајка мечка со две мали мечиња почнаа да го следат типот низ шумата. Во гласот на човекот кој ја снима сцената се чувствува возбуда, но сепак не онаков страв каков што може да се јави кај некои други.

Мечките не го нападнаа камперот, а чудно е и што толку многу му се приближија. Како заврши оваа средба погледнете на видеото.