Нема повторно воведување на полициски час


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Според одлуката која е донесена на денешната седница на Владата, во Македонија нема повторно да се воведе полициски час како превентивна мерка во рамки на борбата против коронавирусот.

Претходно, Комисијата за заразни болести достави предлог полициски час од 22 до 5 часот наутро во кризните подрачја со цел спречување на ширењето на коронавирусот.