Не се арни: Најморбидната и најболна скриена камера која сте ја гледале


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Човекот си е инвалид без нозе, но разликата е во тоа што тој е претерано откачен и луд, па без проблем прави бесни зафрканции на сметка на својот инвалидитет. Случајните минувачи мислат дека автомобилот штотуку му ги откинал. Внатрешните органи се врв на целата шега (ако воопшто може да се нарече така).