Вебкафе

На Исланд дуваат јаки ветрови (видео)

Унгарец , со адреса на живеење во Лондон, решил да шета малку, па отпатувал како турист во главниот град на Исланд , Рејкавик, не знаејќи што го чека таму и какво доживување ќе искуси.

Унгарецот Јожеф Фекете одвај одел поради силниот ветар, а своето смешно видео го објавил на Фејсбук, каде стана хит.

Сепак , на жителите на Рејкјавик не им беше до смеење , бидејќи и тие требаа да се движат низ градот, каде дуваше многу силен ветер.

Advertisements
To Top