МИЛИОНСКА РОМАНТИКА НА МЕСЕЧИНАТА: За запросување на месечината ќе ви бидат потребни 125 милиони евра!

Од 2022. година богатите ќе можат да ја запросат својата избраничка над месечината, што ќе чини 125 милиони евра.

Агенцијата „Аполон Сурпрајз“ ќе организира милионски запросувања, а секоја личност која е заљубена и многу богата ќе може да ја резервира оваа услуга.

Пред тоа, ќе бидат направи физички тренинг и техничка астронаутска обука во тек од 12 недели.

Оние кои ќе запросуваат ќе полетаат со Кејп Канаверал, на Флориса, а пристигнувањето на месечевата орбита ќе биде планирано три дена по полетувањето.

Во текот на запросувањето во позадина ќе биде пуштена песната на Френк Синатра, „Одведи ме до месечината“.

Капсулата ќе биде слична како онаа од 1968, година која ја мина мисијата „Аполо 8“.