Март само за друштво ја пееше Unchained Melody на плажа – испадна вирален хит на социјалните мрежи (снимка)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Кога Март Хугкамер реши да се расположат со друштвото на плажа пеејќи им ја Unchained Melody пуштена да оди на блутут звучник, не ни претпоставуваше дека таа негова изведба и снимка ќе стане вирален хит на социјалните мрежи.

Март е роден 1998 година, а во неговата родна земја Холандија учествуваше во 8-та сезона од Holland’s Got Talent во 2016 година. Тој настап му беше отскочна даска во развојот на неговата музичка кариера.

Март во Holland’s Got Talent стигна до финалето и заврши на второ место во таа сезона. После тоа, потпиша договор со издавачката куќа Sony Music за која издаде неколку песни.