Вебкафе

Малиот правилно прогледа благодарение на очилата – погледнете ги реакциите (видео)

Јан Ривера сега има 2 години, но кога имал 18 месеци родителите за првпат му ставиле диоптерски очила и го снимиле чинот. Неговата реакција е бесценета.

To Top