Lisca малку претераа со рекламните „пораки“


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Имаме разбирање и поддржуваме храбри и иновативни, а тоа подразбира и револуционерни, па некогаш и благо контроверзни реклами.

Ама во прогресивна смисла. Сепак, оваа од Lisca не е баш од оние со вкусна комбинација на текстуална и визуелна порака.