Кристиано Роналдо доаѓа во Скопје! (ФОТО)

Кристиано Роналдо доаѓа во Скопје!

Првиот човек на ФОН Универзитетот Сафер Цаноски на својот Фејсбук профил објави дека го договорил Роналдо да дојде во Скопје!

„Конечно, после 9 години прифати да биде гостин на ФОН универзитет… Наскоро… најдобрите на едно место …“, стои во постот на Цаноски.

Засега повеќе информации не се откриени и се очекува точниот датум наскоро да биде одреден.