Корнвол – надреална убавина


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


480 километри крајбрежна линија опкружена од кристално бистри води, бескрајни златни песоци и питорескни рибарски селца.

Подгответе се за видео патување кое ќе ви ги надразни сите сензори за природна естетика и убавина зачинето со спектакуларни плажи.

Овој краток филм ја доловува интеракцијата помеѓу луѓето, дивината и природата со сета своја убавина и раскош.

П.С. Ако можете, гледајте на 4К резолуција.