Каде ми е тангата? Седна на клупата во паркот, па сфати дека нема гаќи на себе (видео)

танга

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На господинот до неа му испаднаа очите кога виде што работи госпоѓата до него.