Иванишевиќ „пцуеше ко кочијаш“ кога изгуби од Хрбати во 2000 година (снимка)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Сето „домаќински муабети“.