Вебкафе

Исповед: „Имам 19 години и спијам со 56 годишниот татко на поранешниот дечко“!

Непозната 19 годишна девојка признава дека спиела со 56 годишниот татко на својот поранешен дечко, односно ги опиша деталите од нивната врска на Интернет.

Во популарната рубрика „Прашај ме се“ на Редит, девојката себеси се опиша како 167 цм висока и 58 кг тешка жена, со смеѓа коса, смеѓи очи и големина на градинокот 34С.

Објаснува дека приканала со дечкото пред две и пол години, но во Септември минатата година, започнала врска со неговиот татко.

Опишувајќи ја целата ситуација, девојката открива и чудна ситуација која се случила додека била во врска со бившиот дечко.

„Го потсетив неговиот татко на сцената која се случи кога не зачека мене и неговиот син каде што се сексаме. Го задевав и му велев да остани, а тој призна дека ја помислил истата работа“ напиша девојката.

Признава дека таа и таткото се сретнуваат неколку пати неделно, а синот не знае ништо за тоа.

Advertisements
To Top