ГРАДОНАЧАЛНИЧКИ ПРЕПИСИ: Како првиот, така вториот (ВИДЕО)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


На македонскиот (не) професионализам не му доаѓа крај.

Имено, нова нереална слика за вршителите на јавни функции блесна во јавноста, откако актуелниот градоначалник на општина Охрид, свесно со преписка на говор, буквално во чекор го следи својот претходник, Никола Бакрачески.

Погледнете го видеото во продлжение

https://www.facebook.com/ohrid1/videos/275798393071502/