ГРАБЕЖ НА ВЕКОТ: Луѓе пазете се! Вака се фрлаат пари на спортски натпревари!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Спортското обложување зазеде голем замав во последно време на нашите простори. Скоро секој човек кој следи спорт е редовен посетител на обложувалниците.

И додека на обложувачите им се пружа прилика сами да изберат натпревар на кој сакаат да типуваат, на социјалните мрежи владее „грабеж“ на зависните играчи, кои често остануваат без своите пари.

ПРОЧИТАЈТЕ ГО ЦЕЛИОТ ТЕКСТ НА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИОТ САЈТ ЗА КЛАДЕЊЕ – КЛАДЕЊЕ.МК