ГЕЈ СЕКС НА ЛАВОВИ: Акција која ги руши правилата на природата!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Не е реткост посетителите на националните паркови да го видат моментот кога животните се парат. Меѓутоа, она што ретко се гледа е сцената каде што се парат две животни од исти пол. Таков случај со лавови е до сега забележан два пати.

Првата снимка се појави минатата година и покажува два мажјаци лавови кои наводно имаат секс. Целата ситуација ја снимија посетителите на националниот парк кои се затекнаа во близина.

Сега еден аматерски фотограф, Рус Бриџис забележа иста таква ситуација во националниот парк во Донкастер.

На сликите кои ги направи може да се видат два мажјаци како имаат секс, додека женката до нив збунето ги гледа.

„На чистинката имаше два мажјаци и женка. Одеднаш едниот мажјак стана, му прииде на другиот и му скокна од позади. Луѓето почнаа да се смеат“, објаснува Бриџис.