Живот

Еве за што се каат жените, а за што мажите во сексот!

Сите ние жаламе поради нешто или некого, но интересно е како кај мажите и жените обично во прашање се спортивни работи.

Според најновите истражувања, мажите жалат затоа што немале односи со повеќе жени, а жените пак спортивно на ова, жалаат затоа што биле со многу погрешни фраери.

Резултатите од истражувањата покажаа дека жените воглавно се каат поради губењето на невиноста со погрешен маж, но и поради неверство. Мажите ги мачи фактот што во одреден момент не и кажале на одредена особа дека им се свиѓа, па така ја изгубиле засекогаш.

Истражувањето е спроведено на еден американски институт на скоро 25.000 испитаници.

„Очигледно е дека сексот за една вечер остава големи последици на жените. Каењето на мажите е разбирливо бидејќи тие се програмирани да имаат повеќе партнерки“ рече психологот Марти Хаселтон.

Advertisements
To Top