Еве што планира да прави Саудиска Арабија со 1 трилион долари


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Концептот е наречен „линеарен град“. Цел живот за 9 милиони жители во „едно долго огледало“ од 170 километри.