Експертите тврдат: Жените се повалкани и понеуредни од мажите!


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На прв поглед, можеби би кажале дека жените се поуредни и почисти, но новото истражување ќе ве разувери во тоа.

Имено, во новото истражување се испитани околу 2000 луѓе за тоа колку често ја менуваат постелнината, и се испостави дека младите момци, се поприлично уредни, бидејќи ја менуваат на секои две недели.

Од друга страна, за испитаните девојќои хигиената изгледа не е силна страна, бидејќи постелнината ја менуваат еднаш месечно.

Покрај тоа, ова истражување покажа дека околу 61% од жените спијат неприкладно, во споредба со 31% од мажите.Знаеме дека ви падна на памет, „супер, спијат голи во валкана постелнина“, и нам тоа ни дојде на ум…

Од друга страна, кога станува збор за оние кои спијат во пижами, и тука мажите се поуредни, со оглед на тоа дека често ја менуваат облеката за спиење. Девојките своите пижанмми ги перат по пет ноќи, а момците по три ноќи.

Инаку, експертите велат дека се препорачува менување на постелнината еднаш неделно, евентуално на две недели.