Славни

Драстична промена на Бијонсе

Славната поп дива Бијонсе во Новата 2018 година влегува со нов, драстично променет имиџ.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Очигледно и таа, пред самиот крај на 2017 година, потклекна пред хит фризурата на која во текот на изминатава година се охрабрија голем број други славни ликови. Бијонсе својата долга коса ја замени со нова, кратка фризура позната како „рамен боб“.

A post shared by Beylite (@beylite) on

A post shared by Beylite (@beylite) on

Advertisements
To Top